Read and Study at the same time ?!

November 23, 2015 § Leave a comment

book
first
, i guess more than 70% of students in colleges or schools don’t know scientific information far away from their field studies, so this article for the rest i mean for less than 30%. 😀

let’s get the point!
Scientific Articles will give you little information about its subject or topic, so if you don’t know exactly your destination”goal” or passion,Scientific Articles in general will be good for you until you know your interest… but when you know your passion, articles never make you a genius, Books always do!

Reading won’t Take your time for free!
every letter you read, every tiny very small word will give +1 to your mind!

Egypt Failed in Education not you!
Your Academic Study is so important wherever you are in Egypt or out, Believe me i spent years hating learning because of this and now i’m sure i was wrong, completely wrong. they teach global Curriculum, the whole problem i faced in all years, why i’m studying that? and my great answer it’s not important for me, “Cancelled” 😀
for me it’s all about the way, how we’re learning?
Now i’m a College Student, this mean The time never come back again to learn from the beginning, every second is important i guess, but this time we’re free and that never come back again too, so do lists “To do lists” and be hero, keep the track.. Put the Study and Reading “out your academic study” in your priorities Study#1 Reading#2 Book every week will make the difference.

before i finish let me just say two things:
– Be with Allah!
– Learn then Teach what you learn. Our Prophet Muhammad(Pbuh) said that! 🙂
– watching Movies is the the best way to relax.
– Write, Write, then Write.
– Help.

No Assignment deadlines after this 😂😂 #6

October 30, 2015 § Leave a comment

wpid-screenshot_2015-10-29-16-01-32.png

#4

July 25, 2015 § Leave a comment

لو بتعملوا حاجة بقالكوا فترة طويلة وحابينها وفجأة زهقتوا منها خالص وكرهتوها ابعدوا عنها بحاجة تانية ملهاش اى علاقة بيها وارجعولها تانى .. بس اوعوا تبعدوا عنها بحاجة زيها او حاجة تبدلوها بيها 😉

#2

July 22, 2015 § Leave a comment

متبقاش زى الناس العبيطة اللى اهم حاجة عندها تجمع فولورز يتابعوا بوستاتهم لمجرد لايك او ريتويت او فيفورت او اى حاجة من الحاجات الهبلة دى ، او حتى لمجرد انهم يقرأوا كلامك ، خلى الناس تتابعك كقائد يتابعوا افعالك 😊

القاعدة 10

June 30, 2015 § Leave a comment

“القاعدة 10”

خليك حلو 😍 ، وخليك مع ربنا 😄

حلو يعنى خفيف ولذيذ وبتحب اللى قدامك وبتتمناله الخير ومبهج وبتبتسم ديمًا والحاجات دى ، واعمل اللى يرضى ربنا عشان يرضى عنك وترتاح نفسيًا ويخليك تبقى حلو ، كمان متنساش تتفرج على فيديوهات مبهجة وسعيدة عشان تعيش بنفس 😊😀😀

ابقى شوف الفيديو ده هتتبسط 😄

الطريق الى تدمير ايلات – القاعدة 9

June 27, 2015 § Leave a comment

“القاعدة 9”

عيون فى كل حتة 😎😎 وعين على الهدف 😜

عارف انت الراجل اللى يقول انا عندى عيون فى كل حتة ، بالظبط خليك انت الراجل ده ، خليهم يتابعوا كل تفصيلة حواليكم ، شجعهم وحمسهم وقربهم ليك ومتنساش تكآفئهم ، وانت ركز ع الهدف وحاول تتعاونوا وتصلوله 🔚

الطريق الى تدمير ايلات – القاعدة الثامنة

May 30, 2015 § Leave a comment

“القاعدة الثامنة”

الحالة النفسية معدية😷😷

الفرحان هيخليك فرحان والكئيب هيخليك كئيب فحاول ع قد ما تقدر تبعد عن الكئيب والشكاى واللى مبيعجبهوش العجب واللى مبيشكرش ، نصيحة اى حد عنده كمية بهجة وتفاؤل كبيرة صاحبه وحبه وبوسه من بؤه 😘😘

الطريق الى تدمير ايلات – القاعدة السابعة

May 28, 2015 § Leave a comment

“القاعدة السابعة”

مافيش عوامات دلوقتى 🏊🏊 بس ممكن نوزع ياختات لو كملنا 🚢🚢 ، هتكملوا ؟!

مافيش عوامات يعنى مافيش عوامات ، مينفعش توعدهم بحاجة فى احتمال .000009% انك متنفذهاش عشان ثقتهم بيك هتنعدم جدا والاحتمال الاكبر هيسيبوك فى الماية ، بس لازم تقولهم على مكافأة الوصول على الاقل يكونوا جايين عشانها ولازم تحققهلهم .. فاهمهم الاول ايه هناخده وامتى هناخده 😄😄 ؟!

الطريق الى تدمير ايلات – القاعدة السادسة

May 26, 2015 § Leave a comment

“القاعدة السادسة”

فى اسماك قرش 🐬🐬 ، هتكملوا ؟!

بص طول ما انت بتقول حاجة وحشة وانت مش مقلق منها طول ما اللى قدامك مش هيقلق ، بس المهم متكدبش عليه ولا تخبى عنه حاجة وتخسر ثقته او تخسره فى نصف السكة ، قشطة لو مجاش معاك م الاول بس مش قشطة لو سابك فى النص !

الطريق الى تدمير ايلات – القاعدة الخامسة

May 24, 2015 § Leave a comment

“القاعدة الخامسة”

الفشخ او لا شئ 😡

ودى مرتبطة بالقاعدة الرابعة ، اللى هيعرفهم وصولك وقوتك هو انهم يشوفوا ايلات منفجرة وطالع منها نار وانت متصور سيلفى بكاميرا z2 قدامها ، غير كدة محدش هيحس بيك غير السمك ، السمك بس !
🐟🐠🐳🐋🐡🐚

Where Am I?

You are currently browsing the Life hacks – #even category at Orange Notes.

%d bloggers like this: